Pohjolan Lääkäripäivät 31.5.-2.6.2022 toteutetaan livekoulutuksena ja paikkana on Oulun teatteri,  os. Kaarlenväylä 2, 90100 Oulu.

Näyttely

Näyttelyalue jaetaan kahteen osaan: reseptivalmisteet ja reseptivapaa alue.  Näyttelyaluekartan paikat nro 1-22 ja 55-64 ovat reseptivapaata aluetta. Reseptivalmisteita esittelevät yritykset sijoitetaan teatterin ylälämpiöön paikoille 23-54 (2. krs). Taustalla on saamamme tarkentunut ohjeistus liittyen lääkemarkkinointiin.

Näyttelyilmoittautumiset ja mainospaikkatoiveet tehdään sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Samalla lomakkeella ilmoitetaan näyttelyyn osallistuva henkilökunta sekä osallistuminen tiistain 31.5. avajaistilaisuuteen.

Ilmoittaudu tästä

Ilmoittautumislomakkeelle merkitään kolme paikkatoivetta. Näyttelyaluekarttaan on merkitty näyttelypaikkojen koot (1 ruutu = 1m2).  Näyttelypinta-alaa on rajoitetusti ja varattavissa on  kolmen, neljän ja kuuden neliön paikkoja. Vahvistamme näyttelypaikan kirjallisesti.

Näyttelyaluekartta

Näyttelyn rakentaminen

Näyttelyä voi rakentaa sunnuntaina 29.5. klo 12.00-19.00 ja maanantaina 30.5. klo 8.00–22.00. Näyttelyn purkuaika on torstaina 2.6. klo 15.30–22.00.

Näyttelyurakoitsijana toimii oululainen ProDoit Oy. Osastosuunnittelussa ja -rakentamisessa voitte ottaa yhteyttä: Sanna Loikkanen, puh. 040 571 1591, sanna.loikkanen(at)prodoit.fi.

Teatterin Suuren näyttämön lämpiö on osin matalaa tilaa (korkeus 220 cm). Tämän takia on otettava huomioon myös esim. roll-uppien ja muiden korkeampien elementtien korkeudet.

Messurakentajan ja näytteilleasettajan on otettava huomioon, että Suuren näyttämön lämpiön matto ei kestä raskasta kuljetuskalustoa tai esim. kapearenkaista raskasta rullakkoa tms. Matolla voi kuljettaa ilmakumipyörillä varustettuja vaunuja, muussa tapauksessa kuljetusalue täytyy levyttää. Tarkemmat ohjeet teatterin vahtimestarilta puh. 044 7037137, vahtimestarit@oulunteatteri.fi

Näyttelymateriaalia ei saa teipata tai kiinnittää sinitarralla betonipintoihin eikä julkisivuikkunoiden sisä- ja ulkopintoihin.

Ilmoittautumislomakkeella vuokrattavan pöydän koko on  70 x 120 cm valkoinen tai 60 x 180 cm mänty.

Näytteilleasettaja tuo itse pöytäliinat tai peittoliinat, teatterilla ei ole vuokrattavia liinoja. Liinat saavat ulottua lattiaan asti, jotta säilytyslaatikot voidaan varastoida pöytien alle (pöydän korkeus n 72 cm). Halutessaan liinoja voi kysyä vuokrattavaksi teatterin ravintolayrittäjältä.

HUOM. Näyttelymateriaali ei saa millään tavalla koskettaa yleisötiloissa olevia taideteoksia. Jos todetaan, että teatterin tiloissa olevat taideteokset vaurioituvat tilavuokratapahtumassa vuokralaisen tai hänen toimestaan tilaisuuteen osallistuvien toimijoiden, esim. näytteilleasettajien johdosta, vahingonaiheuttaja sitoutuu kustantamaan taideteosten konservoinnin.

Näytteilleasettaja huolehtii ja vastaa kaikista kuljetukseen ja postitukseen liittyvistä asioista.

Osastolle ennakkoon tulevia tavaroita voi toimittaa maanantaina 30.5.22.

Pakkauksissa on oltava seuraavat merkinnät:
Pohjolan Lääkäripäivät 31.5.-2.6.2022
Näytteilleasettajan nimi ja yhteystiedot
Teatterin osoitteen lisäksi merkintä ”vahtimestarit puh. 044 703 7137”

Osoitetiedot:
Katuosoite: Oulun teatteri, Kaarlenväylä 2, 90100 Oulu.
Postiosoite: Oulun teatteri, PL 5, 90015 OULUN KAUPUNKI

Tapahtumapassit

Lääkäripäivien aikana kaikkien henkilöiden on käytettävä tapahtumapassia. Passit tulostetaan ilmoittautumisten perusteella.

Sähkö

Osastoille tuleva sähkö varataan ilmoittautumislomakkeella.

Tarjoilut osastoilla

Kaikki osastoilla tapahtuva ruoka- ja juomatarjoilu on hoidettava teatteriravintola Vänmannin kautta. Kahvi- ja lounasliput voi tilata etukäteen ravintolasta. Tilaukset ja lisätiedot ravintolatoimenjohtaja Pirjo Mäkelä, puh. 045 619 1841 tai sähköposti: myynti.oulu@kanresta.fi

Siivous

Ylläpitosiivoukseen osastoilla kuuluu roskakorien tyhjentäminen sekä näyttelyalueen imurointi. Osastojen lisäsiivouksia voi tiedustella  näyttämömestari Vesa Huittiselta, puh. 044 703 7555 tai vesa.huittinen@oulunteatteri.fi

Laskutus ja peruutusehdot

Ennakkomaksua ei peritä ja laskutus tehdään tapahtuman jälkeen. Mikäli näyttelypaikan peruminen tapahtuu yli 4 viikkoa ennen näyttelyä, emme peri peruutusmaksua ja sen jälkeen perutuista paikoista perimme täyden näyttelypaikkamaksun. Kaikki peruutukset on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen: toimisto(at)oulunduodecim.fi

Force Majeure

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa tapahtuma tai siirtää se uuteen ajankohtaan, mikäli tapahtumaa ei voida järjestää sovittuna aikana ylivoimaisesta esteestä johtuen. Ylivoimaisena esteenä pidetään mm. yleisen energiantuotannon keskeytystä, tulipaloa tai muuta vastaavaa tilojen käyttöä estävää tapahtumaa, luonnonmullistusta, maanjäristystä, sotaa, tai kapinaa, pandemiaa tai poikkeustilaa tai muuta syytä, jonka vuoksi tapahtumanosallistujien ja/tai näytteilleasettajien turvallisuus saattaa vaarantua. Järjestäjä ei vastaa viivästyksistä, haitasta ja vahingoista, jotka johtuvat tapahtuman peruuttamisesta tai siirtämisestä toiseen ajankohtaan ylivoimaisen esteen vuoksi.

Lisätietoja: Sari Kangas, puh 050 321 4336, sari.kangas(at)duodecim.fi