Pohjolan Lääkäripäivät 23.-25.2.2022 toteutetaan livekoulutuksena ja paikkana on Oulun Musiikkikeskus,  os. Leevi Madetojan katu 1-3, 90140 Oulu.

Näyttely

Näyttelyalue jaetaan kahteen osaan: reseptivalmisteet ja reseptivapaa alue.  Näyttelyaluekartan paikat nro 1-16 ja 45-62 ovat reseptivapaata aluetta. Reseptivalmisteita esittelevät yritykset sijoitetaan paikoille 17-44 (punaisella rajattu alue). Taustalla on saamamme tarkentunut ohjeistus liittyen lääkemarkkinointiin.

Näyttelyilmoittautumiset ja ennakko-ohjelman mainospaikkatoiveet tehdään sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Samalla lomakkeella ilmoitetaan näyttelyyn osallistuva henkilökunta sekä osallistuminen keskiviikon 24.2. avajaistilaisuuteen.

Ilmoittaudu tästä

Ilmoittautumislomakkeelle merkitään kolme paikkatoivetta. Näyttelyaluekarttaan on merkitty näyttelypaikkojen koot (1 ruutu = 1m2).  Näyttelypinta-alaa on rajoitetusti, mutta pyrimme järjestämään näyttelypaikan toivotun kokoisena. Vahvistamme näyttelypaikan kirjallisesti.

Näyttelyaluekartta

Näyttelyn rakentaminen

Näyttelyn rakentamisajat ovat maanantai 21.2. klo 8.00–22.00 ja tiistai 22.2. klo 8.00–22.00. Näyttelyn purkuaika on perjantaina 25.2. klo 15.30–23.00.

Näyttelyurakoitsijana toimii oululainen ProDoit Oy. Osastosuunnittelussa ja -rakentamisessa voitte ottaa yhteyttä: Sanna Loikkanen, puh. 040 571 1591, sanna.loikkanen(at)prodoit.fi.

Osastolle ennakkoon tulevia tavaroita voi toimittaa maanantaina 21.2.22. Tarkka osoite on

Oulun Musiikkikeskus/Madetojan salin aulatila, PL 4, 90015 Oulun kaupunki.

Lähetykseen on selkeästi merkittävä näytteilleasettajan nimi sekä näyttelyaluepaikka. Lisätietoja antaa tarvittaessa virastomestari puh. 044 703 7201.

Tapahtumapassit

Lääkäripäivien aikana Musiikkikeskuksessa kaikkien henkilöiden on käytettävä tapahtumapassia. Passit tulostetaan ilmoittautumisten perusteella.

Sähkö

Osastoille tuleva sähkö tilataan erillisellä sähkön tilauslomakkeella, joka palautetaan Oulun Musiikkikeskukseen Jouko Kettuselle. Yhteystiedot ovat lomakkeella.

Näyttelysähkötilaus

Tarjoilut osastoilla

Kaikki osastoilla tapahtuva ruoka- ja juomatarjoilu on hoidettava Musiikkikeskuksen ravintola Unirestan kautta. Kahvi- ja lounasliput voi tilata etukäteen ravintolasta. Tilaukset ja lisätiedot ravintolapäällikkö Terhi Määttä, puh. 044 722 0492 tai sähköposti: preludi@uniresta.fi

Siivous

Ylläpitosiivoukseen osastoilla kuuluu roskakorien tyhjentäminen, imurointi ja tarvittaessa vapaiden pöytäpintojen pyyhkiminen, mutta tavaroita ei siirrellä pöydiltä tai lattioilta. Päivystävä numero on 050 385 3060.

Osastojen lisäsiivoukset tilataan Lassila & Tikanojalta ennakkoon viimeistään maanantaina 31.1.2022. Yhteyshenkilönä on Tiina Tolonen, tiina.tolonen(at)lassila-tikanoja.fi, puh. 050 385 3060.

Laskutus ja peruutusehdot

Ennakkomaksua ei peritä ja laskutus tehdään tapahtuman jälkeen. Mikäli näyttelypaikan peruminen tapahtuu yli 4 viikkoa ennen näyttelyä, emme peri peruutusmaksua ja sen jälkeen perutuista paikoista perimme täyden näyttelypaikkamaksun. Kaikki peruutukset on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen: toimisto(at)oulunduodecim.fi

Force Majeure

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa tapahtuma tai siirtää se uuteen ajankohtaan, mikäli tapahtumaa ei voida järjestää sovittuna aikana ylivoimaisesta esteestä johtuen. Ylivoimaisena esteenä pidetään mm. yleisen energiantuotannon keskeytystä, tulipaloa tai muuta vastaavaa tilojen käyttöä estävää tapahtumaa, luonnonmullistusta, maanjäristystä, sotaa, tai kapinaa, pandemiaa tai poikkeustilaa tai muuta syytä, jonka vuoksi tapahtumanosallistujien ja/tai näytteilleasettajien turvallisuus saattaa vaarantua. Järjestäjä ei vastaa viivästyksistä, haitasta ja vahingoista, jotka johtuvat tapahtuman peruuttamisesta tai siirtämisestä toiseen ajankohtaan ylivoimaisen esteen vuoksi.

Lisätietoja: Sari Kangas, puh 050 321 4336, sari.kangas(at)duodecim.fi